Site de socializare


  Fluturele

  Поделиться
  avatar
  Volontir
  Administrator

  StatusCine ingenuncheaza in fata lui Dumnezeu ,poate sta in picioare in fata oricui!

  Радую своим присутствием, убиваю тишиной, выношу мозг,оставляю следы в памяти,разбиваю сердца - короче весь в делах..  Sex : Мужчина
  Стрелец Обезьяна
  МS3621
  Multumiri717
  Virsta : 36
  20130429

  express Fluturele

  Сообщение автор Volontir

  Un baietel a gasit coconul unui fluture. L-a luat cu el si zilnic îl privea, poate, poate va surprinde momentul în care fluturasul va iesi la lumina zilei.
  si iata ca ziua mult asteptata si-a facut aparitia. A stat baiatul nostru ore în sir pentru a privi cum fluturele încerca sa iasa printr-o gaura extrem de mica.
  Dupa o vreme însa, fluturele nu a mai progresat deloc. Se pare ca a facut tot ce i-a stat în putinta pentru a iesi, dar nu a fost de ajuns. Baiatului i s-a facut mila si s-a decis sa îi vina în ajutor. A luat o foarfeca si a taiat partea care a mai ramas din cocon. Astfel fluturele a reusit sa iasa cu usurinta.
  Dar corpul lui era umflat, iar aripile îi erau mici si scorojite. Baiatul a continuat sa priveasca nou nascutul fluturas asteptand ca în orice moment sa îsi ia zborul. Din pacate acest lucru nu s-a mai întamplat. Fluturele a fost nevoit sa îsi petreaca restul zilelor tarandu-se de ici colo, cu un corp umflat si aripi scorojite. Niciodata nu a fost în stare sa zboare.
  Baiatul, în bunatatea si mila lui, nu a înteles ca acel chin de a trece prin gaurica mica a coconului îi era vital fluturelui. Era modalitatea prin care fluidul din corp era fortat sa ajunga în aripi pentru ca acestea sa fie pregatite pentru zbor imediat ce va reusi sa se elibereze din cocon.
  Asemeni fluturelui, si noi trebuie de multe ori sa ne zbatem în viata pentru a ne castiga libertatea si a ne putea lua zborul. Oricat de greu pare a fi uneori, nu te lasa coplesit(a), focalizeaza-te pe ceva pozitiv, gaseste-ti un motiv pentru care sa te lupti în continuare si sa nu te dai batut(a).
  Опубликовать эту запись на: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

  Нет комментариев.


   Текущее время Пт Окт 20, 2017 12:19 pm