Site de socializare


  O gustare cu Dumnezeu...

  Поделиться
  avatar
  Volontir
  Administrator

  StatusCine ingenuncheaza in fata lui Dumnezeu ,poate sta in picioare in fata oricui!

  Радую своим присутствием, убиваю тишиной, выношу мозг,оставляю следы в памяти,разбиваю сердца - короче весь в делах..  Sex : Мужчина
  Стрелец Обезьяна
  МS3621
  Multumiri717
  Virsta : 36
  20130429

  express O gustare cu Dumnezeu...

  Сообщение автор Volontir

  A fost odata un baietel care a dorit foarte mult sa îl întalneasca pe Dumnezeu si s-a gandit el într-o zi sa porneasca în cautarea Lui. Stia foarte bine ca nu o sa fie o simpla plimbare, asa ca înainte de a porni si-a umplut bine, bine valiza cu dulciuri si cu multe sticlute cu apa, sa-si mai potoleasca foamea si setea din cand în cand.
  Cand a fost la cateva blocuri departare de casa lui a zarit un parc mare si umbros, si s-a gandit sa-si traga putin suflul înainte de a porni iar la drum. S-a asezat pe o banca langa un batran amarat care se uita atat de plictisit la porumbeii ce scormoneau si ei asfaltul, în speranta ca or mai gasi cate ceva de-ale gurii.
  Baietelul si-a pus valiza în brate si a scos din ea o sticluta de apa si cand sa se serveasca a fost întrerupt de privirea batranului, care se uita la el cu o flamanzeala de parca vroia sa îl manance cu tot cu papuci. Facandu-i-se mila, baiatul i-a oferit acestuia cateva dulciuri, iar drept rasplata batranul i-a oferit un zambet.
  Atat de incredibil si de radiant a fost zambetul batranului, încat baietelul i-a oferit si o sticluta cu apa doar, doar va mai primi înca un zambet atat de frumos. Fara nici o ezitare si fara nici o retinere, batranul i-a mai zambit înca o data copilului.
  Toata dupa-amiaza au stat acolo pe banca, mancand si band, fara sa îsi spuna vreun cuvant unul celuilalt. Pe cand se înnopta, baiatul simti prezenta oboselii si se hotari sa o ia catre casa, cu gandul ca îsi va continua calatoria în urmatoarea zi. Nici nu apuca bine sa faca cativa pasi ca da fuguta înapoi sa-l îmbratiseze pe colegul sau de banca. Batranul surprins de fapta copilului, tot ce i-a putut oferi înapoi a fost cel mai frumos zambet pe care l-a vazut copilul în acea zi.
  Ajuns acasa, mama baiatului îl întampina. Surprinsa de expresia fetei plina de fericire a copilului ei, nu se rabda sa nu îl întrebe: “Ce ai facut tu azi de esti asa de fericit? Cine ti-a adus aceasta fericire?”
  Copilul îi raspunse: “Am luat masa cu Dumnezeu!”. Si înainte ca mama lui sa apuce sa îi raspunda, a mai adaugat: “Stii ceva? Are cel mai frumos zambet dintre toate pe care le-am vazut vreodata!”
  Între timp, batranul a ajuns si el acasa si copilul sau, observand privirea pasnica a tatalui, nu a ezitat sa nu îl întrebe: “Tata, ce ai facut azi de esti asa fericit? Cine ti-a adus aceasta fericire?”
  El i-a raspuns fiului sau: “Am mancat în parc dulciuri cu Dumnezeu!”. Si înainte ca fiul sau sa apuce sa îi raspunda, el a adaugat:” Stii ceva? Este mult mai tanar decat am crezut!”

  Morala:
  Prea des subapreciem puterea unei îmbratisari, a unui zambet, a unei vorbe bune, a unei urechi ascultatoare, a unui onest compliment sau a unui simplu act de caritate. Toate acestea au potentialul de a face dintr-o zi obisnuita o zi speciala sau chiar sa schimbe întregul fir al vietii unei persoane. Si toate acestea sunt printre cele mai obisnuite lucruri prin care actioneaza ajutorul divin.
  Опубликовать эту запись на: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

  Нет комментариев.


   Текущее время Вт Окт 17, 2017 2:14 am